Здравният министър с кръвно на тийнейджър

Проф. Костадин Ангелов се реимунизира

Здравният министър с кръвно на тийнейджър | StandartNews.com

Перфектно кръвно налягане – като на тийнейджър, демонстрира здравният министър проф. Костадин Ангелов преди да му поставят втората доза от ваксината на „Пфайзер”. Днес той и шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски бяха реимунизирани. Проф. Ангелов получи инжекцията в аудиторията на Клиниката по неврология на УМБАЛ "Александровска".

Здравният министър каза, че е емоционален човек, който се притеснява от камери и винаги когато застане пред тях получава тахикардия. Д-р Валериева пак ми измери кръвното и то е 110/70, съобщи проф. Ангелов.

Проф. Ангелов посочи, че не е боледувал от коронавирус и, че след ваксината единствената странична реакция е била болка в ръката му, която е продължила един ден.

„Благодаря на всички млади колеги в цялата страна, които помогнаха коронавируст да не ни пречупи. Благодарение на тях голяма част от ковид отделенията успяха да се преборят със ситуацията., така че всички ние днес да се похвалим със ситуацията у нас“, заяви още проф. Костадин Ангелов минути след като получи втората си доза ваксина.

Той каза, че му предстоят важни срещи днес, на които ще се реши процесът за на ваксиниране на учителите и мерките след 4 януари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай