Застаряващи дами с уникални оферти в Родопите

Евтин секс с пенсионери за взаимно удоволствие

Застаряващи дами с уникални оферти в Родопите | StandartNews.com

Застаряващи дами в Родопите са намерили начин да закърпят бюджета в трудните времена на несигурност и инфлация, продавайки "ласки" на пенсионери. Сексуалните удоволствия пък стрували на мъжете между 20 и 50 лв., твърдят пред екип на "Родопи voice" възползващи се от услугите.

Офертите идвали от 50 и нагоре годишни самотни жени. Срещите се осъществявали в малки квартални заведения, както и кръчми около автогарите.

Доброволната проституция е дело на дами, занимаващи се с нископлатена работа, някои дори били на квартира в градовете. Други пък идвали от селата по време на празничните дни в общинските центрове, където вече имали редовна клиентела.

"В дните след 7-мо число (получаването на пенсиите б.ред) напливът в кръчмата е сериозен. Жените чакат, гримирани, разкрасени. Обикновено се ходи в квартирите им или пък се плаща за някоя стая", споделя пенсионер от Кърджали, чест посетител на едно от местата за срещи в областния град. Става въпрос за малко заведение, в един от кварталите.

„Никой не може да разбере, че се върши нещо такова. Никой не обръща внимание. Заведението е в един гараж, а срещу него, от другата страна на улицата, има къща, където се дава стая под наем. Там стават нещата“, пък свидетелства друг мъж, който също не пропуска ласки край автогарата в друг малък родопски град.

„Това не са проститутки, такива каквито хората си мислят. Работещи жени на сериозна възраст, сред тях има дори на малко над 60 години. Закърпват си бюджета, имат си компания, и за двете страни е хубаво“, коментират още запознати.

От години в Родопите процъфтява пък гастролиращата проституция. Млади момичета от вътрешността на страната пристигат в родопските областни центрове, като преди това завъртат оферти със снимки в специализирани сайтове, където подробно описват възможностите си, дават телефони, както и посочват цени. Те пък достигат до 150 лева на час, пише Факти.бг..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай