Запомнете датата 17 февруари - тя е повратна точка

Как да разчетем звездната карта за втория месец на 2021

Запомнете датата 17 февруари - тя е повратна точка | StandartNews.com

С новолунието на 12-ти февруари ще се ознаменува началото на китайската Нова година, която ще бъде под знака на металния Бик.

На 6-ти февруари Меркурий в своето ретроградно движение ще направи съвпад със Сатурн, което ще ни направи по-задълбочени в ежедневните ни задачи. Не бъдете прекалено критични и взискателни към своите приятели, за да имате възможност в бъдеще да разчитате на тях.

На 11-ти февруари планетата на любовта Венера ще срещне по своя път величествения Юпитер, ще флиртува с него и ще се подготвя за празника на Влюбените, очaквайки подарък от нежност, взаимност и една дълга целувка.

Този ден ще имате успех в социалните и финансови работи.

На 17-ти февруари Сатурн и Уран ще кръстосат шпаги на небето, с което ще се поразтърси финансовият елит, борсите, банките. Световната криза ще се усети и наяве. Този ден има вероятност да се запомни като повратна точка във финансовите операции. Ограничителните мерки на правителствата ще засегнат банковия сектор. Властимащите ще се опитат да лансират идеи и мерки, които ще доведат до усещане за липса на свобода и за ограничаване на възможностите.

Ще си зададем въпроса:

Доколко сме свободни?

Ще успеем, ако сме организирани и самодисциплинирани. Ще бъдем възнаградени, като развиваме оригинални и нетрадиционни наши способности за печелене на пари и общуване в групи.

На 18-ти февруари Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Риби. Ще ни се пътува, „плува” и общува.

На 21-ви февруари Меркурий ще започне да се носи със своите вълшебни сандалки напред. След размисли и весели обърквания, след почивка и разтягане на времето, идва периодът, в който всичко ще си дойде на мястото.

Навярно сте научили урока, че нещата се променят и ни се сервират без нашето очакване? Случиха ли ви се чудеса? Намалихте ли темпото?

Време е за действие!

На 25-ти февруари Венера ще започне да се облича по рибешки – по-деликатна и състрадателна към околните, чувствителна и интуитивна, тя разцъфтява на фона на зодиакалния знак Риби.

Пълнолунието в знака Дева на 27-ми февруари  ще ни направи по-задълбочени в детайла и вероятно в по-укрепналото ни здраве.

Бъдете чисти, радостни и щастливи!

Всичко, което се случва, е винаги за добро!

Открийте го!

Азарей, 2021 г.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор АЗАРЕЙ
Коментирай