Започна се! Уникална селяния на Слънчака

На "гостоприемното" родно Черноморие

Започна се! Уникална селяния на Слънчака | StandartNews.com

Въобще ни ни забавиха! селянията по родното море вече е в ход.

Грозен инцидент е станал в бар в Слънчев бряг. За това сигнализира мъж, който подкрепя думите си и видео, пише Глас Нюз..

То твърди, че след "грешка" на собственика на бар "Мания" е таксувал картата на клиентка с 220 лв., вместо с 15 лв., колкото е била сметката. При опит да се разговаря с него за недоразумението, последва удар по приятеля на момичето от страна на собственика.

"При опит да говорят със собственика да се отмени плащането и да се направи на ново, собственика на заведението удря едно от момчетата в групата, после сядат спокойно да обсъдят нещата и да оправят транзакцията, видимо неадекватен собственика хваща и хвърля едното момиче на земята. Казано им е, че собственикът на заведението е прекалил с кокаина.

Вика се полиция, която идва и гледа клипчетата, почват само да се смеят и да пушат цигари. Няма задържани, няма връщане на пари, няма извинение дори. Отишли до полицейското където са им казали че няма преводач, да отидат днес пак.

Е защо на морето където 90% са чужденци да има някой дето знае Английски, кому е нужно... Крайно неадекватно обслужване на нашето Черноморие. Да, няма да има туристи, то и не заслужаваме да имаме!", разказва Росен Георгиев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай