Задържаха бившия футболист, избягал след катастрофата

Семерджиев беше обявен за общодържавно издирване и по старите дела, по които е разследван

Задържаха бившия футболист, избягал след катастрофата | StandartNews.com

Избягалият шофьор от тежката катастрофа в София, бившия футболист Георги Семерджиев е задържан в София след спецакция, съобщиха за Нова телевизия от МВР. За него стана ясно, че има над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка.

Георги Семерджиев беше обявен за издирване, след като причини тежък пътен инцидент и избяга от местопроизшествието.

Сигналът за катастрофата, възникнала в района на бул. „Черни връх“, при която загинаха две млади жени, бе подаден снощи в 23.08 ч. Според данните до момента автомобилът, който мъжът е управлявал, се е движил от НДК с висока скорост, ударил е таксиметрова кола на кръстовището на бул. „Арсеналски”, след което се е блъснал в асансьора на метростанцията. От силния удар колата се e разцепила на две и едната половина удря смъртоносно двете момичета, които по това време са се движили по тротоара.

От полицията потвърдиха, че Семерджиев има множество криминалистични прояви, включително и такива с наркотични вещества. Заради извършени нарушения на Закона за движение по пътищата е с отнето свидетелство за управление.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай