Враг на Путин от КГБ разтресе България! Думите в "Панорама"

Какво каза на народа ни Генадий Гудков

Враг на Путин от КГБ разтресе България! Думите в "Панорама" | StandartNews.com

Потресаващи и много истинни думи на още една известна личност в изгнание в Русия.

Руският дисидент и бивш депутат в Държавната Дума, както  бивш полковник ог КГБ и ФСБ Генадий Гудков заяви, че "смъртта на Алексей Навални няма да остане без мъст, няма да бъде простено подлото и изключително цинично убийство, чиято лична отговорност носи Путин". Той даде интервю за предаването "Панорама" на БНТ.

"Навални беше подложен на публична екзекуция, Путин е палач. Нямам никакви съмнения как е починал Алексей Навални. Той беше изтезаван цяла година, убиха го в затвора. Това е убийство, за което лична отговорност носи Путин. С негово съгласие и по негово разпореждане Навални е бил подложен на най-жестоките условия, които могат да съществуват в руските затвори.

Той се е намирал в карцера, това е специален тип наказание, почти една година. Забранено е това да се прави с хората, там може да се остане само 15 дни. В резултат на такива мъчения държаните се разстройват психически.

Навални е държан в условия на ужасни изпитания, на ужасни изтезания повече от година. Няма значение дали е починал от някаква болест, или са му дали следващата порция отрова. Ясно е, че режимът на Путин стои зад това убийство", каза той.

.Народът е безпомощен. Огромна жандармеристка армия стои срещу него, повече от 1 млн. и 300 000 въоръжени хора, не само със стрелково оръжие, но и с артилерия, минохвъргачки, хеликоптери и дори с бойна авиация. Затова може да се каже, че в Русия днес народът се намира в затвора.

"Предупреждавах Навални, че е много опасно да се връща в Русия. Предлагах на екипа му да изчака до 2021 година, за да се разбере какво се случва в Русия. Но Навални твърдо реши да се върне в Русия, каквото и да става. В крайна сметка това изключително мъжествено негово поведение го направи жертва на Русия, той положи живота си за родината си и се превърна в знаме на борбата с путинизма, с всички тирани, които се опитват да вземат реванш над прогреса, над свободата, над правата на човека.

"Скъпи граждани на България. Живеете в прекрасна, свободна страна, трябва да разбирате, че и ние искаме да направим от Русия една прекрасна, свободна страна, която ще бъде заедно с вас и с Европа. Путин е враг на Русия, враг на България. Путин не може да бъде признат нито за ръководител на държавата, нито за нормален човек. Това е концентрация на абсолютното зло, той е завладял властта, за да носи за всички смърт и тероризъм. Искам българските ни приятели да разберат, че Путин не е Русия.

Русия ще бъде построена върху отломките на путинизма, когато ще започне да се създава система на властта, при която свободата и демокрацията ще бъдат водещите. Русия винаги ще бъде дружеска на България страна. Просто сега дойдоха мрачни времена, които трябва да бъдат преживени", завърши той пред Бойко Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи