Война за бизнеса със зеленчуци. Васко Милионера изгоря

Бизнесменът гравитира около политици

Война за бизнеса със зеленчуци. Васко Милионера изгоря | StandartNews.com

Луксозен лек автомобил "Мерцедес" изгоря тази нощ в Петрич, колата е собственост на зетя на известния в южния град Васко Милионера, един от основните вносители на зеленчуци в града, научи първо Struma. com Автомобилът пламнал около 04 часа  тази нощ, и за броени минути изгорял, въпреки спешната намеса на огнеборците. Колата е била паркирана пред дома на Васко Милионера на ул. "Елтепе" .

Категорично е доказано, че се касае за умишлено опожаряване, открити са следи от запалителна смес. Според запознати, причината най-вероятно е в ожесточената напоследък война между търговци и производители на зеленчуци и развихрилата се конкуренция между тях. Фамилията на Васко Милионера е ангажирана в този бизнес и се предполага, че в основната на палежа е именно бизнесът им.

Това е и първата работна версия, по която тръгнаха разследващите. Не се изключва обаче и причината да е в неуредени финансови взаимоотношения. Разследването е в начален етап, така че нищо конкретно още не може да се каже, коментираха източници на Struma. com. Васко Милионера гравитира около известни политици в региона, а преди години бе сред най-приближените на бившия митничар Марио Минев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай