Неделя,

Волгин се прехласна. Каква му е идеалната България

От: Редактор -
3222
Волгин се прехласна. Каква му е идеалната България
A
A
A

Петър Волгин от БНР публикува пост във възхвала на "Възраждане".

Ето какво пише той:

"Съвсем логично изглеждат сходните данни за електоралните нагласи, които ни показват различни социологически агенции. Нима някой се изненадва, че ПП губи популярност с главозамайваща скорост?

Няма как да бъде другояче, при положение, че основните фигури на най-голямата партия в управляващата коалиция демонстрират тотална липса на опит, грандоманско самочувствие, склонност към постоянно лъготене, готовност да предадат българските национални интереси и дразнещ инфантилизъм. На този фон излизането на ГЕРБ на първо място в рейтингите не предизвиква никаква изненада.

Увеличаването на процентите на "Възраждане" също е съвсем логично. Дори ми се струва, че тази партия има немалък скрит вот. Тя много често е дамгосвана от големите медии и повечето говорещи глави и вероятно затова немалко хора се притесняват да кажат, че я подкрепят. "Възраждане" печели, защото е в синхрон с мисленето на голяма част от българите.

"Възраждане", както и голяма част от българите, се противопоставя на "славаукраинството" и на желанието на немалка част от политическия елит България да става по-католик от папата. И този път повечето българи са по-умни от повечето политици и не желаят страната ни да се превръща в русофобска марионетка.

Подобни съвсем естествени виждания ще направят така, че на едни следващи избори успех ще имат онези партии, които са за нормалност, а не за престараване в изпълнението на евроатлантически директиви."


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички