Владо Стоянов: Ще се върна в Рим като турист

Владо Стоянов: Ще се върна в Рим като турист | StandartNews.com

София. Героят на "Лудогорец" Владо Стоянов бе много щастлив, но и изморен при прибирането си в София. Все пак вратарят се съгласи за говори пред "Стандарт".

 

- Владо, очакваше ли "Лудогорец" да стигне до тази фаза и да бие "Лацио" насред Италия?

 


- Разбира се! Още когато бе теглен жребия за груповата фаза, знаех, че имаме сили да прескочим. Направихме го дори по-лесно от очакваното. "Лацио" е страхотен отбор, но ние играхме много силно. Направихме първата стъпка. Сега остава още един мач, който ще е още по-труден. Вече свикнахме да играем в Европа и то със силни противници.

 


- При дузпата на Андерсон какво си помисли? Имаш ли някакъв специален ритуал.

 


- Ритуал - не. Аз си имам нещо в главата си, което ме успокоява. Радвам се, че се получи и успях да хвана удара. Знаех, че по принцип Кандрева бие дузпите и се бях подготвил. Но той не бе на терена. Много се радвам, че след това феновете скандираха името ми. Чувството е неописуемо.

 


- Хареса ли ти Рим, успя ли да видиш нещо?

 


- За съжаление нямахме време. Програмата ни беше доста натоварена. Никога не съм бил преди в Рим. Градът е красив. Защо не и да се върна някой ден да го разгледам.

 


- Много малко се знае за личния ти живот. Какво обичаш да правиш извън футбола, какви са хобитата ти?

 


- В последните година и нещо почти не ми остава време за нищо. Когато нямаме тренировка или мач, гледам да си почивам. Най-важно за един футболист е да разпределя времето си, така че да му остава време да си почива.

 


- Имаш ли приятелка?

 


- Да имам. В Разград си живее с мен. Няма да казвам повече (смее се).

 


- Забрави ли обвиненията, че си проиграл 4600 евро, които са ти били дадени за операция, на хазарт и има ли нещо преиначено в това?

 


- Казвам го за хиляден път. Дошло ми е до гуша да обяснявам едно и също. Това беше преди 6-7 години. Вече всичко съм забравил. Само Вие журналистите го помните.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай