Вижте кой град първи у нас постави коледната елха

Десетметровият смърч е избран за градска коледна елха заради кичестите си клони

Вижте кой град първи у нас постави коледната елха | StandartNews.com

На площада пред Общинския културен център в Разград вече е поставена огромна коледна елха, става ясно от съобщение на общинската администрация.

Празничното дърво е отсечено по време на оформяне от електроснабдителното дружество на просеките под далекопроводите. Десетметровият смърч от землището на Разград е избран за градска коледна елха заради кичестите си клони.

Предстои в петък елхата да бъде украсена с лампички, гирлянди и други празнични елементи. Официално светлините на коледната елха ще бъдат запалени на 4 декември, като възпроизвеждането на тази традиционна за града церемония ще бъде съобразено с противоепидемичните мерки.

Продължава поставянето и на коледната украса в града. Първи в коледна премяна грейна Часовниковата кула. Акцент в украсата е и пешеходната зона по бул. "България", където се поставят украси по дърветата, както и нови LED-елементи. Нови светещи елементи ще има също по площад "Момина чешма" и по ул. "Дунав". Коледна украса ще бъде поставена и на Лъвов мост, посочват от общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай