Вторник,

Вежди Рашидов дари храни за благотворителна кухня

От: СТАНДАРТ -
Вежди Рашидов дари храни за благотворителна кухня
A
A
A

Вежди Рашидов направи днес лично дарение от голямо количество хранителни продукти за благотворителната кухня на Мартин Мартинов, който помага на бедните с кампанията си „Подай ръка“.

„Онзи ден в предаването на Люба Кулезич чух призива за помощ за благотворителната кухня на Мартинов в ресторант „Гамбринус“ в Костинброд и спонтанно, както съм го правил много пъти досега в подобни ситуации, реагирах. В трудни моменти хората трябва да си подават ръка, а такъв момент е и днешния, защото онези, които са изпаднали в беда, са част от всички нас, от нашето общество. Дарителството е дълбоко личен акт.  Винаги съм смятал, че дарителят не е някакъв анонимен мушморок, а човек с голямо сърце, който е състрадателен към съдбата на бедните, на изпадналите в беда, на нуждаещите си“, каза Вежди Рашидов.

Както е известно, в биографията му има десетки негови лични дарителски прояви, помогнали на много хора в трудно положение, на творци, артисти, писатели, на ученици и студенти. С лични средства той е помагал и на познати, и на съвсем непознати, изпаднали в беда, без да изтъква себе си.

Мартин Мартинов благодари на Вежди Рашидов и сподели, че дарителят не бива да е анонимен, а дарителството трябва да се показва и да бъде пример за останалите, да получи от обществото поне благодарност.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички