Важно за шофьорите! Голяма промяна на "Тракия"

От АПИ се извиняват за причиненото неудобство

Важно за шофьорите! Голяма промяна на "Тракия" | StandartNews.com

Затварят за две седмици участък от АМ "Тракия" в района на Бургас. От 19 март до 2 април за ремонт на фуги на мостово съоръжение се променя организацията на движение в посока Бургас при 339-и км. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра.

От 19 март до 2 април се променя организацията на движение в посока София при 351-и км на АМ "Тракия". Причината е ремонт на фуги на мостово съоръжение, пише БНТ. Трафикът за София ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел "Българово" и ще продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи ще бъде ограничено движението в отсечка от около 900 метра.

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен.

От Агенция "Пътна инфраструктура" се извиняват на шофьорите за причиненото неудобство и апелират водачите да карат внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Боян
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи