В една година! Голямата драма на Иван Гарелов

Легендарният тв водещ загуби и двете си съпруги

В една година! Голямата драма на Иван Гарелов | StandartNews.com

Голяма е личната драма на легендарен тв водещ.

В рамките само на една година Иван Гарелов изпрати от този свят и двете си съпруги – журналистките Василка Гарелова и Донка Стамболийска.

След като миналата пролет се спомина бившата му половинка Василка, преди дни долетя мрачната вест, че и втората жена на Мистър "Панорама" – радиолегендата Донка Стаболийска, също е починала.

Тя е издъхнала след тежка битка с рака. Само преди 2 месеца Донка бе плътно до мъжа си на тържеството за 80-годишнината му. Тогава на гостите им направи впечатление, че достолепната дама е с перука, за да прикрие следите от химиотерапията, писа "Уикенд".

Гарелов обичал и двете жени, за които се грижел до последно като истински кавалер. След продължително боледуване Василка, която е майка на двете му деца – Калина и Стефан, издъхна през пролетта на 2022 г. от херпес в ушите. Журналистката, която се изявяваше в печатните медии по модни теми, цели две лета се борила с проблема, но на финала била прикована към леглото. За нея се грижела жена, която Ванко, както тя наричала бившия си съпруг, наел.

Легендарният водещ трудно приел загубата ѝ, въпреки че били разведени отдавна и бил щастливо задомен за Донка Стамболийска.

След кончината ѝ Гарелов бил толкова сринат, че решил да спази всички заръки на бившата си, която приживе казала, че не иска църковно опело, защото не вярва в задгробния живот. Не искала да бъде поставян и некролог на вратата в апартамента им в столичния квартал "Младост", който журналистът ѝ оставил след развода.

Година по-късно със здравето забуксувала и втората съпруга на водещия – легендарният глас на БНР Донка Стамболийска.

Двамата се радвали на хармоничен и дълголетен брак – семейство са от 46 години. Дните им минавали без каквито и да било скандали и препирни.

Василка Гарелова така и не се решила на втори брак с друг, защото не виждала смисъл да минава под венчило.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай