Ужасяващи подробности за детето, изхвърлено от кола. Семеен ад

Изплуваха подробности за насилие и блудство

Ужасяващи подробности за детето, изхвърлено от кола. Семеен ад | StandartNews.com

Насилие, блудство, обвинения…Истински семеен ад изплува зад историята с Ваня от Царево, обвинена, че е изхвърлила 8-годишното си дете от колата. Тя обвинява бащата в блудство.

В момента децата ми са при бившия ми съпруг, а те споделят, че той блудства с тях. Това каза пред бТВ Ваня Янакиева, която пък е обвинена, че е изхвърлила 8-годишния си син от колата. Тя категорично отрича твърденията за домашно насилие, като изтъква, че те се основават на свидетелски показания от страна на племенника на бившия ѝ съпруг. Целта била да ѝ отнемат децата.

„На 29 юли с моя приятелка и двете деца тръгнахме към Лозенец, за да отидем на детската площадка там. В колата Божидар непрекъснато тормозеше малкото дете. Изрита го в корема, детето изпищя и спряхме колата. Заобиколих, изкарах детето навън и застанахме от вътрешната страна на банкета. Бях на разстояние около метър от детето, помолих го да се успокои, да ми обясни защо се налага да рита и удря малкото дете и му казах да се извини на Ани. Нито съм докосвала детето, нито нищо“, разказа жената.

По думите ѝ пред тяхната кола е спрял друг автомобил, от който е излязъл племенникът на бившия ѝ съпруг (б.а. Деян Георгиев) и започнал да се кара с нея.„Племенникът му подаде сигнал и бившият ми съпруг пое нещата нататък, за да ме отстранят от града и да вземе децата. Това беше целта“, допълва тя.

Адвокат Недялка Божилова пък каза, че Ваня Янакиева е завела две дела срещу бившия си съпруг Деян Георгиев.

„Едното е за домашно насилие над децата, извършено от бащата, който по данни на децата е блудствал с тях. Другото бе заведено преди около месец за това, че бившият съпруг на Ваня системно я следи, върви след нея. Когато излиза от дома си, той е пред входната ѝ врата, което е стресиращо. Клател заканително глава и обещавал ответен удар“, добави тя.

„Вече видяхме в какво се изразява това, като бе използвана цялата сила на държавната машина, за да бъде смазана една майка“, каза Божилова, намеквайки, че клиентката ѝ бе арестувана заради отмъщението на бившия съпруг.Ваня е сезирала прокуратурата, полицията и социалните за блудство с децата, но те неглижирали случая.

„Съобщавала съм за оплакванията от децата, но никой не ми обърна никакво внимание. Питаха само какво казва по въпроса бащата. Обяснявам им, че информацията, която достига до мен, е от децата. Понеже постоянно се повтаряше това, бях длъжна да сезирам прокуратурата, полицията и социалните служби“, заяви Ваня Янакиева.

„В момента децата се намират при бащата. Потърсихме Деян Георгиев за коментар, но засега няма отговор“, каза репортерът на бТВ Елеонора Дъбова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай