Ужасии преследват екипа на "Вила Роса"

Елена Петрова, Калин Врачански и компания снимат в бившия замък на Косьо Самоковеца

Ужасии преследват екипа на "Вила Роса" | StandartNews.com

Странни неща се случват с хората, които работят по първия БГ хорър "Вила Роса". Сякаш ужасите от сюжета се пренасят в реалните им животи. Най-фрапиращото е, че 15 човека от екипа сънували вълк с жълти очи в рамките на три дни след началото на снимките. Единият от продуцентите пък намира мъртва черна котка на входа на жилището си ден, след като дава старта на първите кадри.

В лентата се разписват Елена Петрова, Калин Врачански, звездата от "Спасители на плажа" Дейвид Чукачи, Пламен Манасиев, Лидия Инджова.

В сюжета са залегнали засекретени истории от МВР, разказващи за небивали случаи на окултизъм и едно предсказание на Ванга. Част от хоръра е сниман в бившия замък на покойния Косьо Самоковеца в Боровец.

Дейвид Чукачи е сред най-интересните на терена. Той добива популярност в "Спасители на плажа", а в момента се излъчват и епизоди от сериала с негово участие "Отвъд вълната" по "Фокс лайф".

Избран от списание People за един от 50-те най-красиви мъже в света. Работи като конгресмен през 1990 г. и има диплома по политически науки. В действителност е брюнет, но след снимките на "Спасители на плажа" остава блонди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай