Петък,

Ужас! Унизеното момче проговори за Чеченеца и Куката

От: Редактор -
3194
Ужас! Унизеното момче проговори за Чеченеца и Куката
A
A
A

Проговори момчето, което Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката унизиха жестоко в пловдивски мол. То не пожела да разкаже историята си пред националните телевизии и само се е обърнало към ютюбър-а Станислав Цанов.

Денислав разкрива нови неподозирани детайли за тормоза, на който е бил подложен, в Youtube канала "Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ". Той не е смеел да излиза навън след случката, защото го е било страх от Тошо Куката. Денислав дори не е искал да разговаря с родителите си.Момчето има направени психиатрични изследвани през 2020 година, чиято анамнеза твърди, че няма проблемно поведение, но е лесно внушаем и не умее да прави преценка в различни ситуации. Денислав признава, че наистина е лесно манипулируем, допълва fakti.bg.

Денислав разкрива, че първите клипове, на които Чеченеца го разхожда на конче в "Кауфланд", са имали за цел "да гръмнат в социалните мрежи и да има много гледаемост".Момчето проговори и за видеото, което взриви мрежата и по-късно стана повод за ареста на Чеченеца, Тротинетката и Куката.

„"Чакаха ме на маса в мола. Казаха ми, че съм бил закъснял. Бяха ме накарали да платя таксито на Емили и нейните приятели. Куката покани едни малки деца и като гледах се познаваше с едно малко момиче. Започна да ми вика, че съм му бил роб. Не се смееше, едва ли е шега", споделя той.

"Тихомир-Мелиса, как се казва вече и аз не знам. Беше ми сложил колана, а Куката ми казваше какво да правя. Тошо Куката ми каза да съм на 4 крака, да лая, да съм роб на Емили и да правя каквото ми казва. След като видях клипа, че цяла България го е гледала, вече разбрах, че беше унизително. Хората се смееха, снимаха.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com