Цяло село осъмна със задължения към НАП. Какво се оказа

Дълговете срочно трябвало да бъдат изплатени, иначе влизали съдия изпълнители

Цяло село осъмна със задължения към НАП. Какво се оказа | StandartNews.com

Цяло село Кавракирово,  община Петрич, осъмна с огромни дългове към НАП, след като жителите му откриха в пощенските си кутии бланки на агенцията, в която се посочват дълговете им, научи Струма ком.

Няма къща, която да не е получила дълъг списък със задължения, които срочно трябвало да бъдат изплатени, иначе влизат съдия изпълнители.

Шокиращото съобщение паникьосало жителите на петричкото село. Незабавно десетки хора потърсили за помощ кмета на селото, за да му съобщят, че нямат никакви дългове и да го помолят да вземе спешни мерки и разбере какво се случва.

Изненадата била голяма, след като се оказало, че зад цялата схема с психичния тормоз над съселяните си е добилата скандална известност Калинка Деведжиева - кандидат за кмет от БСП, участничка в предаването "Съдебен спор" преди години и враг №1 на кмета на селото Александър Треновски.

Изобретателната "дама" на компютър разпечатала бланки, попълнила ги с различни суми и обикаляла по къщите, за да ги пуска в кутиите, най-вече на враговете си. Сезирана е и полицията и Калинка е предупредена да не прави повече така.

Невероятно: Как цяло село

Припомняме, че последното й изпълнение бе в училището, където учи детето и. Влязла в кабинета на директора, Калинка изпадна в дива ярост, ругаейки учителите и ръководството, обвинявайки ги в лошо отношение към детето и.. Училището, според Калинка, бил "пълно с гейове и проститутки, които не могат да възпитават деца."

Понякога е крайно агресивна и проявите й се укротяват с полиция.

Като участник в "Съдебен спор" Деведжиева разсмя цяла България с цветущите си разкази и обяснения около омразата й към кмета на селото.

Преди години, Кавракирово поиска да я изгони от селото заради агресивните  прояви, но й се размина. Скоро не бяхме чували нищо за нея, до тази седмица, когато отново се прояви, за да тормози съселяните си с измислени дългове. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай