Това е голямата болка на Борисов! На кого я сподели

Какво каза лидерът на ГЕРБ на Христо Бонев

Това е голямата болка на Борисов! На кого я сподели | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е запален почитател на футбола, но любимият спорт продължава да му причината проблеми със здравето.

Покрай дългогодишното ритане на топка бившият премиер се е сдобил с травма в коленете. Дертът му не е никак малък, тъй като се налага Борисов да облекчава болежките чрез поставяне на инжекции.

За проблема си Борисов се оплака на легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев-Зума. Двамата се видяха днес на стадион "Лаута", където лидерът на ГЕРБ отиде, за да инспектира подобренията, които се правят по съоръжението. 

"Биха ми инжекции в коленете. И аз като Ицо (има предвид Бонев, не Стоичков - б.р.) почнах като бивш фуболист да ходя. Ти барем знаеш - всички успехи във футбола имаш, а аз защо куцам ме питай", коментира Борисов футболната си травма.

Ядовете му с колената не са от вчера. Той редовно ходи на инжекции, най-често във Военномедицинска академия, а целта на вливанията е укрепване на хрущяла.

Преди 4 години Бойко Борисов претърпя по спешност и артроскопска интервенция на коляното заради увреден менискус. Операцията бе извършена от началника на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ "Софиямед" и един от най-добрите травматолози в страната - доц. д-р Антони Георгиев.

През февруари 2015 година лидерът на ГЕРБ също скъса менискус и беше опериран в болницата. Тогава му препоръчаха да спре да играе футбол.

Той обаче си знае своето, намира време да се "изтича" всеки ден и не пропуска да порита топка всяка седмица. "Това ми е единственото успокоение", оправда се пред Зума Борисов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай