Тенис и голф за децата в Албена

Десетки катерушки, батути и пързалки, за по-големите - разходка с кон по плажа

Тенис и голф за децата в Албена | StandartNews.com
  • Малчуганите могат да засадят дърво във ваканционното селище
  • Десетки катерушки, батути и пързалки, за по-големите - разходка с кон по плажа


Слънчева Албена е любимото ваканци-онно селище за мал-ки и големи. Това кътче от Рая, разположено в прегръдката на гората, морето и плажа е перфектното място за пълноценна семейна почивка.
Ваканционно селище Албена е идеалното място за щастливи деца и спокойни родители, защото тук малчуганите имат много място да се гонят на воля, да карат колело, ролери, да ритат топка, без майките им излишно да се тревожат. Децата могат да се забавляват свободно в Албена, защото Зелената мисия на Албена и политиката за паркиране ограничава до минимум движението на автомобили в комплекса.
Много детски площадки, изградени по всички критерии за безопасност, където децата ви могат да се забавляват и лудуват на воля ви очакват във ваканционното селище. Безброй са катерушките, пързалките и люлките за усмихнати и щастливи палавници.
Надуваемите замъци са любима атракция на всички деца, където абсолютно безопасно могат да изразходят неизчерпаемата си енергия и да намерят нови приятели. За още по-незабравима ваканция на най-малките гости на Албена в комплекса има и бънджита, батути, влакчета, гондола, блъскащи се колички и водни блъскащи се лодки.
В почивките между веселите игри, за да са напълно доволни и щастливи, децата могат да хапват захарен памук или сладолед. За спортно настроените малчугани има възможност да направят първи стъпки в тениса или голфа на изключителните тенис кортове и голф игрища в комплекса. Разходка с кон по плажа за малко по-порасналите дечица също е невероятно изживяване.
И така не просто морска ваканция в това приказно семейно курортно селище за цялото семейство, но и разнообразни забавления дори и за най-малките посетители. Слънце, галещ златист пясък и шум на морски вълни - радост за сетивата, но за децата това не е достатъчно. Ето защо Албена осигурява на малките си слънчеви гости безброй възможности да запълнят ваканцията си с усмивки и веселие. Освен всички щури игри има възможност и за по-спокойни занимания като конкурси за детска рисунка, образователни разходки в овощните градини на Албена, зелената кампания да се посади дърво в центъра на курортното селище и много други. Подарете усмивки и весели емоции на децата си, докато се наслаждавате на морското си пътешествие, и го превърнете в приключение за най-малките от семейството.
Всеки хотел предлага и анимационна програма за деца, за да могат и родителите да се отпуснат за миг и да се насладят истински на красотата на това райско кътче и лукса на уютните хотели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай