Телевизия готви скалъпен компромат за Борисов

Последната фейк новина за Борисов бе това, че му преписаха убийство на руска моделка

Телевизия готви скалъпен компромат за Борисов | StandartNews.com

Голяма българска ефирна телевизия, в която Цветан Василев и Васил Божков се ползват с огромен комфорт, се готви да атакува премиера Бойко Борисов със скалъпен компромат. Целта е подлата атака да нажежи напрежението в страната и да увеличи присъствието на шумно анонсирания протест на 10 септември, пише БЛИЦ.

От няколко седмици въпросната телевизия и репортерите й за поръчки са активирани да създадат манипулативни факти, които след това да пробутат като "журналистическо разследване". Подмолните им намерения са да разгърнат репортажа под формата на ветрило в близки до протестърите медии, за да се получи ефекта на доминото.

След като протестите на т.нар. "отровно трио" и маргинални фигури като Мая Манолова, Александър Томов, Атанас Атанасов, Христо Иванов и останалите отломки от партията на Костов не успяха да постигнат целта си, обвинените в тежки престъпления олигарси са решени на всичко, за да нагнетят ситуацията на жълтите павета и да достигнат до нови провокации подобни на тези с атаката срещу българските полицаи и замерянето им с бомби.

Последната фейк новина за Борисов бе това, че му преписаха убийство на руска моделка, която бе представена като жената, направила снимките в спалнята му. Преди това премиерът бе подложен на поредица от измишльотини, в които бяха вкарани и хора от обкръжението му.

Министър-председателят Борисов винаги е действал безкомпромисно дори само при съмнение за извършени нередности от страна на партийни членове, депутати и министри. По този начин той показа, че е безмилостен и при най-малкото нарушение.

Това явно изключително дразни задкулисието и обвинените бизнесмени, които както се вижда няма да се спрат пред нищо в опитите си да го дискредитират било то чрез директни атаки или чрез наливане на огромни капитали в уж обективни телевизии. Мерзките им попълзновения, обаче няма как да заблудят българските граждани, които много отчетливо могат да разпознаят лъжата от истината, пише още БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай