Тъжно. Отиде си култов участник от "Фермата"

На 52-годишна възраст

Тъжно. Отиде си култов участник от "Фермата" | StandartNews.com

На 52-годишна възраст си отиде една от култовите фигури в бургаския регион – Тома Талепов, известен повече с прякора си Айляка.

Томата е издъхнл днес в дома си в ж. к. „Славейков“, след около година борба със злокачествено заболяване на черния дроб. Това е и причината през тези месеци той да се скрие от публичното пространство, поради което летният сезон по морето изглеждаше много по-скучен и вял.

Малко известни са фактите около истинския живот на Томата, но хората ще го запомнят най-вече като неизменен инвентар на първото плажно бистро „Айляка“ в Поморие, където той създаваше атмосферата на Тайланд, изживявайки се като типичния местен представител, разказва Флагман.бг. Той участва в риалито "Фермата" преди години, където придоби и популярност в национален мащаб.

След това традицията на „Айляка“ се прехвърли и в кв. Крайморие. Зевзекът беше прочут и като ценител на женската красота. Допадаше му да разхожда ефектни дами, в присъствието на които и често създаваше скандали, пише glasnews.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай