Студ! Вижте къде няма парно

От ТЕЦ-а не посочват кога ще бъде възстановено топлоподаването

Студ! Вижте къде няма парно | StandartNews.com

Без парно отопление са различни райони на Велико Търново. На алтернативно отопление минаха Домът за стари хора и две от големите училища, съобщи БНР.

"Топлофикация ВТ" близо три седмици не може да отстрани авариите по двете магистрали и без парно отопление са различни райони на града, основно е засегнат квартал "Бузлуджа".

"От 14 ноември е възпрепятствано напълването на трасето за абонатите в квартала, работи се усилено за отстраняване на авариите", заяви чрез прессъобщение директорът на топлофикационното дружество Александър Димитров.

Домът за стари хора "Венета Ботева" и средните училища "Вела Благоева", "Георги Раковски" се отопляват алтернативно чрез газ и на ток.

Недоволството на великотърновци заради липсата на централно парно нараства.

На засегнатите абонати ще бъде изплатена неустойка за периода на недоставена топлинна енергия през ноември, съобщиха от "Топлофикация ВТ".

От ТЕЦ-а не посочват кога ще бъде възстановено топлоподаването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Jesika
преди 3 месеца

Най-продаваното лекарство за отслабване в света е вече и в България. Бързи резултати, подходящи за всеки, абсолютно безопасни, ще отслабнете без диета и спорт, резултатът е гарантиран, eто oфициaлния caйт.----- http://gg.gg/ketobg

Откажи