Страшен скандал в "Панорама"! Кого искаха да бият

Бойко Василев едва удържа страстите

Страшен скандал в "Панорама"! Кого искаха да бият | StandartNews.com

Със скандал започна "Панорама" по БНТ:

"Поскъпването на живота е свързано с външни процеси, някои обективни, някои изкуствени, твърдото ни убеждение обаче е, че българската държава твърде малко се намесва в икономиката и ценообразуването, в регулирането на цените и на живота на населението. Убедени сме, че ситуацията, в която се намираме, е следствие на това, че българската държава загуби своите производствени мощности, затвори много предприятия, и ние на практика не сме конкурентноспособни на международния пазар.

Виновните трябва да бъдат посочени. Част от виновните стоят и в това студио, продължавайки да участват в българския политически живот" - каза Боян Расате от МИР и посочи Румен Петков от Левицата. "Превърнаха българина в роб в собствената си страна." - допълни Расате.

Румен Петков отвърна към водещия Бойко Василев:

"При вас понякога става весело да се участва."

"Не е весело, че вие пропиляхте нашия живот, а се готвите да пропилеете и живота на нашщите деца. Било му весело." - не спря Расате.

"Нека да каже колко масони има в техните партии и формации, намеси се Венцислав Ангелов от народна партия "Истината и само истината".

"Ми да станем да му бием по един шамар, за да не му е толкова весело..." - добави Расате.

"Моля ви, тук този път поне да не говорим за бой" - опита се да ги усмири водещият. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай