Стоичков нападна Борисов! Скандални думи

Истина ли е това, което каза Камата

Стоичков нападна Борисов! Скандални думи | StandartNews.com

Легендата на българския футбол Христо Стоичков поднесе голяма изненада!

Носителят на Златната топка попадна в неприятна ситуация. Благодарение на висококачественото строителство на инфраструктура, легендарният нападател се оказа с деформирана джанта в следствие на падане в дупка.

Видимо недоволен от инцидента, Стоичков е заснет от свой приятел. “Камата” направи видеообръщение към бившия премиер, който не спира да се хвали колко магистрали е построил.

“Благодаря ти, бе, господин Борисов за ” ‘убавите пътища, ‘дето правиш в България! Ето как спуках гумата. Кой ще я плаща? Ти ще я плащаш! Даже ще я сменя сам гумата да не ‘одим да плащаме пари къдет’ ни сменят гумите! Айде, поздрави!”, заяви легендарният футболист, прославил България в цял свят, предаде Господари.ком и Дунав мост.

Не е ясно каква е идеята на това клипче и доколкото е режисирано или предизвикано наистина от неприятен пътен инцидент. Някои от коментарите под публикацията на профила FORZA ELENA GUNCHEVA, който разпространява видеото, съвсем ясно припомнят, че преди време Стоичков се държеше другояче с Борисов и не беше толкова критичен към него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Габи
преди 6 месеца

Стоичков и Бербатов са примери за определението-силен в краката, слаб в главата. Парите и славата във футбола е направила тези отказващи се и ругаещи в миналото българския футбол и българските медии нагли и надменни. Няма ли по-достоен и можещ да прави реклами от Стоичков?Със своето поведение този самозабравил се човек въобще не заслужава да рекламира абсолютно нищо.

Откажи