Сменят тазобедрена става на Ламбо

Стефан Данаилов приет по спешност в болница

Сменят тазобедрена става на Ламбо | StandartNews.com

Големият актьор Стефан Данаилов бе приет по спешност в болница в Бургас. Звездата от "Дами канят" е докаран до лечебното заведение с линейка от Приморско.

Тазобедрената става на левия крак на Стефан Данаилов до ден ще бъде сменена в Бургас или в София. Ламбо е паднал в апартамента си в Приморско, докато е излизал на терасата, за да се наслади на морския изглед - той прекарва всяка свободна лятна минута край брега и се радва на ваканционното спокойствие.  Големият актьор е съгласен да бъде опериран в Бургас, защото по принцип има пълно доверие на всички лекари в държавата. Но близките му предпочитат интервенцията да бъде извършена в столицата, за да се редуват в постоперационните грижи. „Пълна дезинформация е, че не е във форма или е в депресия. Тъкмо обратното – напоследък е прекалено активен: беше на национално турне с „Актрисата“, споделят от обкръжението му. Следващото представление на хитовия спектакъл трябваше да бъде на фестивала „Сцена на кръстопът“ в Пловдив, създаден и продуциран от самия Стефан Данаилов, но явно ще се отложи.

Корнелия Нинова и Вежди Рашидов са били сред първите, които веднага са позвънили на Ламбо, за да предложат помощ при евентуалното му транспортиране в София.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай