Стартира форумът „ДА! На българската храна”

По традиция, вече 12 години, „Стандарт“ провежда един от най-големите дискусионни форуми, посветени на българския производител

Стартира форумът „ДА! На българската храна” | StandartNews.com

Днес стартира традиционния предколеден форум  „ДА! На българската храна”, организиран от „Стандарт”.  На събитието ще присъства министърът на заемеделието, храните и горите Румен Порожанов. 

По традиция, вече 12 години, „Стандарт“ провежда един от най-големите дискусионни форуми, посветени на българския производител.

Нашият дългогодишен опит показва, че откритият диалог, експертните предложения и обединените усилия между държавните институции и бизнеса са правилния начин за преодоляване на нелоялните практики и утвърждаване конкурентността на българските производители.

Затова „Стандарт“ отново Ви кани заедно да споделим постигнатите успехи за отминаващата 2018 г. и да връчим традиционните награди за постижения в бранша.

Ще се включат и дългогодишните ни партньори – Българската агенция за безопасност на храните,  Комисията за защита на потребителите, представители на Министерство на икономиката, депутати от националния и европейския парламент, браншови организации, представители на преработвателната индустрия, земеделския бизнес и търговските вериги.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай