Четвъртък,

Спират водата в столични квартали

От: Мартина Суботинова -
Спират водата в столични квартали
A
A
A

На 5 март 2021 г. (петък) във връзка със строително-монтажни работи на бул. "Александър Стамболийски", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Тодор Александров", бул. "Христо Ботев", ул. "Позитано", ул. "Добруджански край" и ул. "Опълченска".

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Сава Филаретов", жк. "Надежда" 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Демир Капия" от ул. "Кирил Дрангов" до ул. " Илинденско въстание".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички