Четвъртък,

Спират водата в софийски квартали

От: Мартина Суботинова -
Спират водата в софийски квартали
A
A
A

Поради ремонтни дейности на водопроводната мрежа, на 8 декември на места в София няма да има вода.

В жк. . "Дианабад", на ул. "Тинтява" се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 06:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между:

бул. "Самоков", бул. "Симеоновско шосе", ул. "Апостол Карамитев", ул. "Никола Габровски", ул. "Крум Кюлявков" и бул. "Драган Цанков" и пицария на бул. "Симеоновско шосе" № 1.

На ул. "Тричкова могила", в.з. "Киноцентъра III част" се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между:

ул. "Сири дол", ул. "Св. Йоан Богослов", ул. "Околовръстен път", ул. "Голяма могила".

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Възрожденска" и ул. "Илинденско въстание", жк. "Надежда" 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

бул. "Ломско шосе", ул. "Христо Силянов", ул. "Царевец", ул. "Сава Филаретов", ул. "Възрожденска", ул. "Кирил Дрангов".

И във връзка с превключване към уличен водопровод на ул. "Ген. Стефан Тошев", кв. "Манастирски ливади - запад" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Пирин" от ул. "Ген. Стефан Тошев" до ул. "Родопски извор".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички