Спират водата в София. Кога и къде?

При продължителност над 12 часа на ремонтните дейности ще бъде осигурена вода с водоноски

Спират водата в София. Кога и къде? | StandartNews.com

В четвъртък, 7 октомври, във връзка с ремонтно-строителни дейности ще бъде спряна водата в някои части на кв. „Центъра“ и ж.к. „Красно село“ в столицата, съобщават от „Софийска вода“.

Във връзка с изграждане на водомерна шахта на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ без вода от 9 до 21 ч. ще останат живеещите в района между: бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“, ул. „Шандор Петьофи“ и ул. „Люлин планина“, както на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от бул. „Прага“ до ул. „Лайош Кошут“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Бузлуджа“ на кръстовището с ул. „Лайош Кошут“.

Отново в четвъртък във връзка с пресвързване на уличен водопровод по бул. „Цар Борис III“ в ж.к. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч. на сградите на нечетни номера на бул. „Цар Борис III“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Дечко Йорданов“, както и на ул. „Дебър“ от ул. „Дойран“ до  бул. „Цар Борис III“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Дебър“ на кръстовището с ул. „Хубча“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай