Четвъртък,

Спират водата в София. Кога и къде?

От: Агенция Стандарт -
Спират водата в София. Кога и къде?
A
A
A

В четвъртък, 7 октомври, във връзка с ремонтно-строителни дейности ще бъде спряна водата в някои части на кв. „Центъра“ и ж.к. „Красно село“ в столицата, съобщават от „Софийска вода“.

Във връзка с изграждане на водомерна шахта на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ без вода от 9 до 21 ч. ще останат живеещите в района между: бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“, ул. „Шандор Петьофи“ и ул. „Люлин планина“, както на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от бул. „Прага“ до ул. „Лайош Кошут“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Бузлуджа“ на кръстовището с ул. „Лайош Кошут“.

Отново в четвъртък във връзка с пресвързване на уличен водопровод по бул. „Цар Борис III“ в ж.к. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч. на сградите на нечетни номера на бул. „Цар Борис III“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Дечко Йорданов“, както и на ул. „Дебър“ от ул. „Дойран“ до  бул. „Цар Борис III“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Дебър“ на кръстовището с ул. „Хубча“.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички