Петък,

Най-смъртоносният път взе поредна жертва

От: Иван Ангелов, сн. бТВ -
1161
Най-смъртоносният път взе поредна жертва
A
A
A

Жестока катастрофа между две коли взе жертва на пътя Русе-Бяла, съобщи бТВ. Инцидентът е станал около 13 часа на разклона за с. Иваново.

Автомобил, в който са пътували възрастно семейство със сина си и снаха си, е спрял на знак „Стоп“ на разклона, за да пропусне автомобилите по главния път Русе-Бяла.

По думите на сина на водача баща му е видял и е пропуснал първия автомобил, но не е видял втория. Навлязъл е в кръстовището и е последвал сблъсък с кола, движеща се от Русе към Бяла.

В резултат автомобилът с възрастния водач се е завъртял на кръстовището, а при удара съпругата му е загинала на място. По-младата жена е получила политравма и е откарана в болница.

В другия автомобил, който е бил на главния път, е пътувало младо семейство. При сблъсъка колата им е излетяла извън пътя в нивата. Водачът и спътничката му са пострадали леко, но тъй като жената е бременна, е откарана в болница за преглед.

На мястото са изпратени два екипа на Спешна помощ и полиция. Движението по пътя Русе–Бяла при разклона за Иваново се осъществява двупосочно в една лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com