Смразяващ разказ на баща. Полицаи смляха от бой 19-годишен

Случката става пред дискотека

Смразяващ разказ на баща. Полицаи смляха от бой 19-годишен | StandartNews.com

Цивилни полицаи смляха от бой 19-годишно момче пред дискотека. Смразяващата история разказа бащата на младежа във Фейсбук.

На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека "Анаконда" синът ми Емил бе пребит и смлян от бой от четирима полицаи / цивилни , извън работно време / с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било, написа на личната си страница във Фейсбук Костадин Недялков от Плевен. Ето за какво сигнализира още той (публикуваме поста му без редакторска намеса):

"Не ги познава дори. Излизайки от дискотеката те го удрят и още с първия удар изпада в безсъзнание. И от там се започва бой , бой , бой... Както се бие куче . НЕ ! НЕ като куче , защото то има правото да вие и скимти от болка , а като парцалена кукла , която е безжизнена и си правят каквото искат с нея . Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание .

Спират да го бият чак когато си гълта езика и започва да умира. Започва да хърка и да се тресе пред смъртно с обелени очи и само намесата на телохранителите да му извадят езика го спасява. Не знаем дали е посинявал от задух , защото лицето е било на пихтия и цялото в кръв . Вървяла е кръв на струйки. Други момчета негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен.

Тези убийци няма как да ги наричам полицаи. Това са държавни служители които получават заплатите си от нашите данъци . Годишно плащам данъци между 200 000 и 500 000 лв . Плащам за да диша детето ми през устата , да яде с чаена лъжичка и да пие вода със сламка. Болките при него са от главата до петите , при нас родителите са в сърцето. Плача , но без сълзи за да съм силен пред него . Плача с душата си , но вътре в мен . Пиша днес 12.02.2023 а не вчера , защото трябваше да съм сигурен на 100 % , че биячите са полицаи . Моля Ви който по някакъв начин е станал неволен свидетел да ми пише ЛС . Все пак 4 обучени биячи бият 19 годишно момче".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай