Сменят стикерите за платено паркиране в София

През есента изтичат правата за зоната на близо 6 000 души

Сменят стикерите за платено паркиране в София | StandartNews.com

Центърът за градска мобилност започва кампанията по подмяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране, съобщиха от пресцентъра на ЦГМ.

През есента изтичат правата за зоната на близо 6 000 души. ЦГМ изпраща един месец преди крайната дата имейл, в който подсеща водачите да подновят правото си на паркиране, ако искат.

Ако се подаде заявление по-рано, срокът за издаването на новия стикер е не повече от 2 дни (максимално до 5 дни, ако е необходима допълнителна проверка). При натрупване на заявления в последния момент Центърът за градска мобилност спазва нормативно определения срок за одобрение от 15 дни.

Няма промяна в реда и в основните документите, които са необходими за подновяване на стикерите за паркиране - нотариален акт, лична карта с постоянен адрес и шофьорска книжка.

Подаването на заявления става в един от трите офиса на ЦГМ на ул. "Будапеща" 17, пл. "Възраждане" 1 и метростанция "Европейски съюз". Работното им време е от 8.30 часа до 17.00 часа. Заявления и документи могат да бъдат и онлайн подавани чрез официалната интернет страница www.sofiatraffic.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай