След драмите за Гоце: Награждават македонски полицаи

По предложение на министъра на вътрешните работи Оливер Спасовски 

След драмите за Гоце: Награждават македонски полицаи | StandartNews.com

По предложение на министъра на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски всички служители на МВР, „които в съботния ден са осигурили достойно отбелязване на 151-ата годишнина от рождението на великия Гоце Делчев, за постигнати резултати” ще бъдат наградени с допълнителни 10 процента от заплатата.

Това написа Спасовски във Фейсбук профила си, съобщи БТА.

„Като министър на вътрешните работи се възползвах от правото, дадено ми от Колективния трудов договор на МВР и на днешното заседание предложих на правителството, което прие Заключение за изплащане на надбавка от 10% за представителите на македонската полиция, които бяха ангажирани на терен на 4 февруари”, написа Спасовски.

Веднага след честванията, които обтегнаха отношенията между България и РС Македония, Оливер Спасовски поздрави служителите от всички организационни звена в МВР в страната „за професионализма и всеотдайността при изключително добре изпълнения оперативен план в областта на охраната по време на честването на рождения ден на Гоце Делчев”.

В социалните мрежи той сподели и видео, на което се показват мерките по осигуряването на честването на 151-га годишнина от рождението на Гоце Делчев. България ги определи като излишни и прекомерни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай