Слави разтърсен от скръб. Написа трогателно писмо

Заради кончината на Рей Лиота

Слави разтърсен от скръб. Написа трогателно писмо | StandartNews.com

Слави Трифоов написа трогателен пост заради кончината на американския актьор Рей Лиота, който си отиде вчера от този свят на 67 години. Дългия припомня, че звездата от "Добри момчета" му е гостувал в предаването преди време.

"Вчера почина Рей Лиота - велик американски актьор, участвал във велики американски филми. Дали сега ще си кажете: "И какво като е починал Рей Лиота? Нерде Ямбол, нерде Стамбул?" Еми, да, ама аз го познавах. Той ми беше на гости в шоуто през 2003 година, освен това вечеряхме заедно и си говорихме много - и за Холивуд, и за света, и за България. 

А през цялото време, докато водех това шоу 20 години, през цялото време аз съм бил като ваш представител. Като част от вас. И нито ви лъжа, нито еквилибрирам с думите. Наистина така съм се чувствал.

Така че, като Рей Лиота ми е бил на гости на мен, ви е бил на гости и на вас. И този велик актьор, участвал във филми на Мартин Скорсезе, заедно с Робърт де Ниро, е бил у вас. И затова сега ми е мъчно, че един наш гост, който ни уважаваше и обичаше България, е починал. Светла му памет. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай