Скандално признание на Рачков! Как нарече българите

Каза основните причини, за да сме зле

Скандално признание на Рачков! Как нарече българите | StandartNews.com

Димитър Рачков бе особено откровен за една чувствителна тема, която засяга българите. В интервю за "На кафе" пред Гала тв водещият направи критичен коментар за родния манталитет. 

"Аз съм много критичен към себе си. Не знам дали е за добро. Когато правя нещо, все не си харесвам - това не ми е окей, онова не ми е окей. Много колеги казват - "виж публиката харесва", но това не ми е достатъчно. Аз съм изискващ към себе си и към екипа и по същия начин изисквам от екипа, с който работя.

Не мога да се примиря с компромисите, които се правят. Компромиси се правят с всичко в тази държава - и в политиката, и в телевизията, и в живота, не искам да правя толкова компромиси.

На всяка критика обръщам внимание, стига да е адекватна. Не чета тая критика по социалните мрежи, там не е чистоплътно място. В България за съжаление не остава неоплют човек, в България не си харесваме известните хора, не си харесваме политиците, всичко е под ножа. "Този ли бе, този не става. Този не."

Окей, ама, за да вървим напред, ние трябва да се харесваме помежду си. Тая завист, тая надпревара всичко да критикуваме, всичко да е под ножа, това няма да доведе до нищо свястно. Основният ни проблем да стоим дълго в застой.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай