Синоптиците ни зарадваха с тези новини

Прогнозата

Синоптиците ни зарадваха с тези новини | StandartNews.com

Чудесни новини - времето в сряда ще е чудесно за разходки и туризъм, ще бъде предимно слънчево, а след обяд и с разкъсана висока облачност. Максималните температури ще се повишат и ще са между 26-28°С, прогнозират от Meteo Balkans.

Времето по Черноморието 

През нощта срещу вторник ще преобладава променлива облачност, а през деня ще бъде разкъсана. Очакваните максимални температури на въздуха ще бъдат 24-27°С. Температура на морската вода - 23°-25°С. Вълнение на морето – 1-3 бала.

Времето в София 

През нощта срещу сряда ще е предимно ясно. Минималните температури ще се понижат - и ще са между 8-9°С. Сутрин ще има условия и за мъгли. Ще преобладава разкъсана облачност, която към края на деня ще се разкъса. Максималните температури ще са между 23-25°С.

Времето в планините - Добри условия за туризъм!

През нощта срещу сряда  ще преобладава ясно време. През деня ще е предимно слънчево и сравнително топло. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°С, на 2000 метра - около 10°С.

Времето на Балканите 

През следващите часове атмосферата над Балканския полуостров ще се стабилизира. Времето ще се задържи предимно слънчево и сухо, като температурите ще са с летни стойности. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай