Петък,

Шокиращи снимки на Семерджиев. Кръв от жертвите по него (ФОТО)

От: СТАНДАРТ -
1014
Шокиращи снимки на Семерджиев. Кръв от жертвите по него (ФОТО)
A
A
A

Шокиращи снимки на Георги Семерджиев, който миналата година прегази с мощния си джип две млади жени на столичния бул. "Черни връх", публикува бТВ.

На кадрите, които са част от делото срещу Семерджиев, се вижда как той бяга от мястото на зловещата катастрофа. Снимките са запечатали пътя му до неговия дом. 17 секунди са нужни на вече обвиненият за катастрофата, за да излезе от мощния си автомобил и да побегне.

Точно 46 минути по-късно пък Семерджиев успява да стигне до дома си и да се качи в апартамента си със стълба, донесена от вече бившата полицайка Симона Радева.

На част от стоп кадрите от охранителните камери по пътя, по който минава Семерджиев, се вижда само силуета му, на други – се виждат дрехите му, а вещото лице, изготвило експертизата по делото на първа инстанция, прави и заключение, че бягащият мъж е без дясна маратонка и накуцва с десния крак, през рамо носи чанта, а на лявата си ръка носи часовник или друг светлоотразителен елемент.

По време на съдебните заседания в Софийски градски съд стана ясно, че в кориците на делото има и снимки, на които ясно се виждат татуировките на тила на Семерджиев.

„Безспорно е установено, че по неговите дрехи има кръв от жертвите. Което означава, че най-вероятно той е пипал автомобила от външната страна и след това се е бърсал в своите дрехи“, твърди зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров.

Той уточнява – дрехите са открити в дома на осъдения. Там е била и лявата маратонка на Семерджиев.

.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com