Шокиращи подробности за гонката с мигранти. Пометено такси

Преследването започнало около тунела Траянови врата

Шокиращи подробности за гонката с мигранти. Пометено такси | StandartNews.com

Шокиращи подробности излязоха за гонката с мигранти, започнала от магистрала „Тракия” и приключила на Околовръстното шосе в София. Форд с натъпкани в него 17 души, управляван от 18-годишен младеж без книжка, не спрял на полицейска стоп палка на магистралата. Започнало преследване. В София колата помела такси и накрая самокатастрофирала на Околовръстното.  

Преследването започнало около тунела Траянови врата.

Шофьорът на таксито, който бе блъснат, разказа какво се случило. Според него преди да бъде ударен от колата, тя е била преследвана от полицейска патрулка.

Видях, че полицаите спират коли и в началото помислих, че е за проверка. Опитах да мина лява лента, за да заобиколя спрелите коли, но един от полицаите ми даде сигнал и аз да намаля. Пуснах аварийните и докато намалям, последва на някакъв страхотен удар отзад. Хубавото е, че се разминахме без жертви, защото полицаят пък беше отпреде, който ми даваше сигнал, за да спра, каза шофьорът на таксито за Нова Тв.

Разбрах, че това е кола с бежанци, която ме е ударила. Била е със страхотна скорост, не мога да преценя каква, но то се вижда по самия удар. Просто колата е била гонена от друга патрулка, зад мен са се движили, не се е подчинявала на сигнали да спре и въобще той нямаше спирачен път, той спря директно в мен, добави водачът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай