Събота,

Шокиращи подробности за бременната шофьорка на мигранти. Вижте я(ФОТО)

От: СТАНДАРТ -
2981
Шокиращи подробности за бременната шофьорка на мигранти. Вижте я(ФОТО)
A
A
A

Шокиращи подробности излязоха за бременна жена, която шофираше автомобила с мигранти от Любимец към Хасково. Срещу нея има постановена мярка „парична гаранция“ в размер на 5 000 лв.

ВИЖ ОЩЕ: Демерджиев с шокиращи разкрития за бременната трафикантка 

Д-р Ирена Персенска

 

Задържаният за трафик на мигранти ефрейтор Димитър Динчев служи във военната авиобаза в Крумово. Преди години срещу него са подавани жалби от бивши негови приятелки, но няма осъдителни присъди, уточни адвокатът му Делчо Джубелиев.

Защитникът съобщи, че към момента има достатъчни данни, които да свързват ефрейтора с престъплението, но няма такива, че той ще се укрие и затова сигурно ще бъде обжалвана мярката му за постоянно задържане под стража, предава БНТ.

Жената, с която ефрейтор Димчев живее на семейни начала, и която разследващите са задържали, докато е шофирала автомобила с мигранти от Любимец към Хасково, е лекарка от отделението по анестезиология и интензивни грижи в многопрофилна болница „Пловдив“.

От днес и д-р Ирена Персенска, е с повдигнато обвинение за трафик, но понеже е бременна в 7-мия месец не е задържана. Пусната е под гаранция.

Директорът на болницата д-р Генов заяви, че при него не са постъпвали данни, че лекарката-ординаторка е залавяна да шофира кола след употреба на наркотици, както днес сутринта съобщи министърът на вътрешните работи Демерджиев.

Д-р Ирена Персенска е била в болнични заради бременността си, но до момента срещу нея няма подавани никакви оплаквания, а трудовата и дисциплина била на ниво, съобщи още началникът на болницата.

Другият задържан от групата – 25-годишният Георги Божиков, който бе издирван от родителите си, които до днес не знаеха, че е арестуван, се оказа в изпитателен срок на условна присъда.

Неговият адвокат Щерю Царев заяви, че въпреки това ще обжалва задържането му пред Военноапелативния съд на 20-ти март.

От Военно-окръжна прокуратура-Пловдив съобщиха, че срещу тримата са повдигнати обвинения за каналджийство.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com