Демерджиев с шокиращи разкрития за бременната трафикантка

Оказа, че тя е стара познайничка на полицията

Демерджиев с шокиращи разкрития за бременната трафикантка | StandartNews.com

Заловиха бременна в седмия месец жена да превозва мигранти край Хасково. Пилотният автомобил пък бил управляван от военен. 

ВИЖ ОЩЕ: Шокиращи подробности за бременната шофьорка на мигранти. Вижте я(ФОТО)

Общо трима са арестуваните за каналджийство. Бременната жена е управлявала автомобил, в който са превозвани четирима нелегални мигранти от Сирия. Трима са били на задната седалка, а един в багажника на автомобила. Близо до жената пък е бил помагач.

В близост до автомобила е имало друг пилотен, който е бил управляван от военния мъж от Пловдив. Други четирима незаконни мигранти са изчаквали в Хасковски парк, за да бъдат взети, тъй като техният автомобил, с който е трябвало да бъдат превозвани, е аварирал.

Органите на реда първоначално били изненадани, че жената била в напреднала бременност. Оказа, че тя е стара познайничка на полицията.

“Отдавна се следят тези хора, бременната жена е залавяна и по-рано с наркотици, нашето участие е по задържането на колата с мигрантите, която е шофирана от бременната жена. Всякакъв род хора от държави от ЕС се намериха тук да превозват мигранти”, коментира министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, цитиран от България Он Еър.

Демерджиев отново отправи призив към следващия парламент да повиши наказанията за каналджийство.

Бременната жена в момента се намира в лечебно заведение и е под парична гаранция от 5000 лева. Другите двама задържани остават в ареста. Междувременно вътрешният министър съобщи, че България е получила от ЕС над 141 млн. лв. за опазване на границата ни с Турция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай