Шокираща изповед! Евгени Минчев разказа за Ружа Игнатова

Неочаквани думи за изчезналата бизнесдама

Шокираща изповед! Евгени Минчев разказа за Ружа Игнатова | StandartNews.com

Лорд Евгени Минчев разкри дали Ружа Игнатова е измамница или жертва. Това той направи в нова книга.

Пиарът на криптокралицата разказва пикантни подробности.

Ето какви разкрития за Игнатова направи Минчев в интервю за Труд.

"Жена-явление, жена-боец, жена-характер и произлизащите от всичко това качества. Тя беше емблематична и ако човек преодолее настоящия ѝ медиен образ, може да я приеме за световен бизнес модел.

Освен споменатото, тя беше красива посвоему, гостоприемна и точна във всички отношения. Погледната от непредубеден ъгъл, тя е една много успешна жена.

Ружа беше жена, която знае какво иска, но се нуждаеше от потвърждение на идеите си, поне за онези, които ми е доверявала. Трябваше да преценя дали може да си позволи моите услуги, подходих внимателно, но нещата стигнаха до сделка.

Ако питате дали съм се срамувал от нея, в никакъв случай. Насърчавах я, обичах я такава, каквато беше, исках най-доброто за нея. В книгата разказвам за въвеждането ѝ в лондонския елит, по-точно на Имперския бал, в чийто комитет съм. Почетен патрон на този бал е внукът на крал Джорд Пети принц Майкъл ъв Кент.

На един от тези балове настаних Ружа на масата на няколко принцеси, сред които Олга Романова. Всъщност, бяха ни настанили там, но госпожата закъсня повече от допустимото. Тя „връхлетя“ с около 45 минути закъснение, когато почетният гост вече изнасяше речта си.

Тя мина като една богиня през залата и 350 души наблюдаваха преминаването и сядането на масата. Всички очи питаха - Евгени, ти ли доведе тази жена на бала... Разбира се, това са приятели и хора, които познавам от години.

Игнатова постави /против всякакви правила/ току-що закупената си чанта за около 2 500 паунда на масата и изгледа победоносно всички. Смятам, че онези очи там, не бяха виждали подобна ситуация.

 Ще кажа, че Ружа заслужаваше всичките си награди и успехи в онзи период. Аз съм едноличен собственик на конкурса Бизнесдама на годината, но се допитвам до предишни носителки на титлата и някои медии, за да приемат по-добре номинираните.

За Ружа нямаше никакви противоречия, направихме този избор с цел да се даде шанс на една жена с очевидно обещаващо бъдеще. Както виждате, тя надхвърли далеч тези очаквания.

 Въпреки изобилието, съпруг и семейство, Ружа сякаш беше малко самотна, неуверена, ако кажа дръпната, пак няма да сгреша. Че бях неин изповедник за определени неща, може да се счита за вярно.

Вярвам, че първи разбрах за плановете ѝ да има дете, че то бе родено от сурогатна майка... Знаех предварително и името - Давина, което е едно наистина много оригинално име. Доверявала ми е много неща."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай