Шофьор на автобус смая един от пътниците

Изказването му

Шофьор на автобус смая един от пътниците | StandartNews.com

Тази вечер възмутена и обидена пловдивчанка използва социалната мрежа, за да изрази недоволството си от шофьор на градския транспорт, видя Plovdiv24.bg. Ето какво написа тя в популярната група Seen in Plovdiv.

"След като дадох монети, този шофьор на автобус номер 15, не ми даде билет. Стоях до него и си чаках билета, а той ме покани да сядам, за да не вися до него .... След мен се качиха 10 човека и буквално само на 1 от тях даде билет! Освен това говори по телефона докато шофира. Никога няма да се оправи тая държава!!!! Станах да си поискам билета и той ми се изсмя! За какво съм искала билет? Отговорих, че е редно след като съм му дала пари, да ми даде билет! Обяснението беше, че този 1 лев не съм го плащала за билета, а затова че той щял до ме откара от точка А до точка Б. Супер грубо и подигравателно отношение!"

Друг потребител веднага коментира под публикацията:

Аз също всеки ден пътувам по линия номер 15 и този шофьор го знам. Почти винаги се прави на ударен и не дава билети. Не сте единичен случай. И на мен ми се е случвало. И да си поискаш билета той започва да се разправя с теб, и пак няма да получиш билет. За съжаление им дадоха много права и си правят каквото искат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай