Шефката на митниците с отчаян ход

В СРС-та по разследването попаднал и главният секретар на МВР Живко Коцев

Шефката на митниците с отчаян ход | StandartNews.com

Отчаян ход предприемат адвокатите на Петя Банкова – шефката на митниците, която бе обвинена за участие в организирана престъпна група за контрабанда, търговия с влияние и подкупи. Съдът я остави постоянно зад решетките, заедно със Стефан Димитров, синът на Марин Димитров – Ярата.

Адвокатите на задържаните по случая „Митници“ ще обжалват задържането им, твърди „Труд news“.

Това ще стане, след като в събота Софийският градски съд остави в ареста директора на Агенция "Митници" Петя Банкова, както и Стефан Димитров. Баща му - Марин Димитров, бе приет в "Пирогов" и неговата мярка ще се гледа друг ден.

Четвъртият обвиняем е Никола Николов-Паскал, който се издирва. Според съда имало доказателства от СРС-та и свидетелски показания, че Банкова познава баща и син Димитрови.

По време на делото стана ясно, че в СРС-та по разследването попаднал и главният секретар на МВР Живко Коцев. Имало снимки как Стефан Димитров подарява на Коцев часовник. Анонимни свидетели пък твърдели, че обвинените са в близки отношения с Бойко Рашков и Живко Коцев.

В медиите се появиха и снимки, на които Рашков и Коцев са в компанията на Димитрови. Според сайта Епицентър Живко Коцев се притеснил от акцията преди дни и сам е поискал да даде показания по разследването. Бил разкрил цялата престъпна дейност и признал, че бил близък с контрабандистите, написа медията.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
град Козлодуй
преди 3 седмици

къде е Паскал

Откажи