Селото събра очи! Как дойде кметицата

Външният й вид определено правеше впечатление

Селото събра очи! Как дойде кметицата | StandartNews.com

Доста емоции в залата предложи клетва на нови кметове и общински съветници.

Вчера кметът на община Карнобат Георги Димитров, общинските съветници и избраните кметове за населените места положиха клетва на тържествена церемония в читалището в града в присъствието на областния управител Пламен Янев.

От всички, положили клетва, най-впечатляваща бе кметицата на село Деветак. Ванина Желева се появи на церемонията с актуален черен костюм – с мини пола и сако. Обувките й на висок ток на платформа, небрежната й прическа и гримът й допълваха цялостната й визия, пише Флагман. 

Ванина Желева, която встъпи в поредния си мандат като кмет на село Деветак, издигната от Инициативен комитет, определено има визия и искаше да я покаже. Много дами биха завидели на стройната й фигура. Въпреки че бе облечена в крак с модните тенденции обаче, тоалетът на кметицата беше крайно неподходящ за такъв тип събитие, а по-скоро е за вечерен коктейл, коментираха в залата. 

Ванина Желева родом е от Сливен, завършила е там средното и висшето си образование. Омъжена, с две деца, живее в карнобатското село Деветак. Със съпругът й се занимават с агробизнес. Желева е в политиката от години, освен че вече е била кмет на село Деветак, на местния вот през 2019 г. тя бе и в листата за общински съветници в Карнобат от БДЦ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай