Съсипаха силиконката, която гали кучето, вместо да държи волана

Диана Русинова с пореден злостен коментар: Какво чака още МВР

Съсипаха силиконката, която гали кучето, вместо да държи волана | StandartNews.com

Социалните мрежи продължават да съсипват силиконката, която след като фучеше с над 200 километра в час, този път шофира без да държи волана с ръце, но за сметка на това гали кучето си.

Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики изригна:

"Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният й клип е от бул. “История славянобългарска” (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60.

За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея.

Няма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи.

Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка.

Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

Не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви насърчавам да се замислете, дали ако убие вас или ваш близък докато се снима, ще сте толкова благосклонни към тази т. нар. “инфлуенсърка”. За да си инфлуенсър трябва да вдъхновяваш с примера си, а не с простотията и противобщественото си поведение".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи