Samsung със смарт хладилник на CES 2016

Samsung със смарт хладилник на CES 2016 | StandartNews.com

Family Hub хладилникът на Samsung направи своя дебют на CES 2016 (Consumer Electronic Show). Най-готиното в него? Вече не е нужно да седите в офиса и да се чудите дали имате достатъчно домати за шопската салата довечера. Може да проверите съдържанието на хладилника си от всякъде през мобилната апликация, идваща с охлаждащата машина.

А ако семейството и приятелите ви крадат от бирите - веднага ще разберете, защото хладилникът автоматично известява кой и какво количество продукт бива ваден или добавян в него. На вратата му пък е поставен 21,5 инчов монитор с HD картина(1080 р), през който можете да влизате в интернет, да гледате рецепти, да го ползвате за бизнес органайзер и какво ли още не. Дори можете да го накарате да ви пуска музика от YouTube докато миете чиниите.

Информация кога ще бъде пуснат в продажба за крайния потребител все още не е достъпна. Но ако съдим по другите продукти, които Samsung са представяли на CES през годините, можем да очакваме Family Hub в магазините за техника до максимум година-две.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай