Руни на щастието показват в БТА

Руни на щастието показват в БТА | StandartNews.com

София. Древни руни и символи, привличащи късмета и благоденствието, рисува художничката Снежана Петрова. Дарбата на арт дамата от Мездра се проявила преди години. Започнала да изобразява чудни места и невиждани тайни. Успоредно пишела послания в стихотворна форма, подсказвани от духовни учители. Пред Мистериите на "Стандарт" Петрова довери, че символите в последните й творби са на над десет хиляди години.

Те се базирали на древните символи на Атлантида.

"Част от тях бяха открити при разкопки на пирамидите в Гиза. Според прозренията на пророка Едгар Кейси вълшебните "йероглифи" са били вградени там преди 12 000 години от Тот Атланта с помощта на висшите учители, ангелите и архангелите. Никой обаче доскоро не е знаел тяхното предназначение. Тайнствените писмена за първи път се откриват пред един медиум през 2003 година, а оттогава техният смисъл и предназначение се дава на хората с по-отворени сетива", сподели художничката.

Голяма информация за символите от Атлантида била дадена на човечеството и от съществото Крион. То нашумя наскоро покрай контактите си с американски медиуми.

Според Снежана "атлантските руни" са предназначени за новото време на енергийна трансформация, а който ги използва, ще последва планетата в нейното издигане към четвърто и пето измерение на съществуване. Един от символите например давал изобилие, друг здраве, а трети помагал по-бързо да се материализират добрите желания на човека. Вплетените в платната на българката пропорции пък били част от свещената кристална геометрия - езика на ангелите. Те отразявали математични формули и геометрични съотношения, които, когато се активират, произвеждат честотни вибрации. С тяхна помощ човек усвоява повече светлина в живота си и се чувства по-щастлив, коментира Снежана. Нейната изложба се открива днес от 18,30 ч на четвъртия етаж в БТА (Българска телеграфна агенция).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай