Румен Радев на бира! С кого я сподели

Къде хванаха президента да вечеря

Румен Радев на бира! С кого я сподели | StandartNews.com

Президентът, спортно облечен, с приятели на дъщеря си Дарина, дискретно вечеря за по-малко от час в ресторант близо до резиденция "Бояна".  Имах паметен рожден ден - дъщеря ми, която живее в чужбина, долетя тайно. А с президента Румен Радев споделих любимата си бира.

Историята разказа в 24 часа впечатлена столичанка, която събрала в събота вечерта обичайната приятелска компания за личния си празник в култова кръчма в квартал “Бояна”.

Неочаквано във вихъра на юбилея вниманието било привлечено от компания на съседна маса, пристигнала тихо. В спортно облечения мъж разпознали президента Румен Радев, който бил придружен от неизвестна дама.

Нашата рожденичка помолила сервитьорката да сложи към сметката ѝ напитките, които ще си поръчат от масата на президента - да почерпи за здраве и дълголетие. Но да е дискретно. Оказва се, че Радев и неизвестната дама поръчали само една бира.

Малко по-късно към тях се присъединили дъщеря му Дарина и вероятно нейни приятели. Друга маса била заета от млади мъже, които вероятно са били охраната от НСО.

След по-малко от час Радев и компанията му си тръгват така мълчаливо, както и се появяват в кварталното заведение, известно с добрата си кухня, което е на минути разстояние отпрезидентската резиденция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай