Разпитаха сина на Радев за купона

Георги се яви с майка си Гинка Кесякова

Разпитаха сина на Радев за купона | StandartNews.com

Синът на президента Румен Радев - Георги, се яви с майка си Гинка Кесякова в Четвърто РПУ, където даде показания за участието си в купона, провел се в нарушение на мерките срещу коронавируса. Това съобщи ПИК. След като дал показания, двамата с майка му си тръгнали през страничен вход, за да не бъдат снимани от медиите.

ВИЖ ОЩЕ: Радев коментира случая със сина му

Скандалът гръмна в събота, когато по сигнал за шум полицията разтури купон в апартамент на бул. „Хр. Ботев”. Гражданин се оплакал, че от терасата го замерят с предмети. Георги бил без лична карта, затова го закарали в Районното за установяване на самоличността му, придружил го пълнолетен приятел.

ВИЖ ОЩЕ: Радев проговори за партито без маска на сина си

Едно от момчетата, отведено в Районното било изпратено до дома си от пълнолетен член на компанията, тъй като родителите му отказали да го вземат, съобщи тогава полицията. Неофициално се заговори, че това е Георги.

От президентството отрекоха всичко, а Радев обяви вчера: „От началото на моя мандат семейството ми е подложено на непрекъснати атаки и аз нямам намерение повече да коментирам този режисиран скандал“

Очаква се полицията да докладва случая на прокуратурата с мнение за налагане на глоби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай