Разбиха Диана Димитрова! Какво се случи на Вергов

Масова подкрепа за актьора

Разбиха Диана Димитрова! Какво се случи на Вергов | StandartNews.com

Юлиан Вергов убедително печели войната с колежката си Диана Димитрова. Макар че не го е обвинила директно в побой на работното място, актрисата достатъчно красноречиво даде да се разбере, че именно той е колегата, който я е насинил по време на снимки преди 5 години - нещо, което „Уикенд" пръв разкри своевременно. Вергов не е споменал и дума по случая, но вече е на крачка да мине между капките да излезе като победител от бурята.

Близо 300 коментара са се събрали на официалната страница на Юлиан Вергов във Фейсбук само под една снимка, която актьорът е публикувал там. Става въпрос за негов фотос в най-новата му роля - Поцо в спектакъла „В очакване на Годо" в театър „Българска армия”. Основната част от тези коментари нямат нищо общо с ролята, а са изказвания в подкрепа на звездата във връзка с обвиненията в побой над неговата колежка.

„Сцената и публиката Ви обичат, Вергов. Напук на душманите", „Разпятие без кръст. It shell past! (и това ще мине - б.а.)", „Нищо не може да Ви отнеме таланта и вътрешното чувство за истината и справедливостта! Желая Ви здраве, кураж и непоклатимост!"

„Сълзливите истории с 5-годишна давност не са ми слабост! Всеки гражданин, колкото и да е беден и неук, може да ползва служебна защита и да осъди виновния"

„Грамаден Човек и огромен Актьор! Аплодисменти!"

Това са само малка част от коментарите в защита на Юлиан Вергов, които негови фенове и най-вече фенки са написали само под тази снимка. Актьорът отговаря на всички, които се изказват ласкаво за него. Малкото негативни публикации той оставя без отговор, но не трие от страницата си, както други звезди имат навик да правят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай